Пневматски клуч на удар како да изберете кој е погоден за поставување гуми

Прво на сите на максимален напор . 650 - 850 tутници по метар се доволни за изведување на работа во гумите, ова е само доволно за да се одврзе и врти секое тркало. Втората е големината на плоштадот за слетување, ова е какви глави можете да ги користите со овој клуч. Во патнички гуми, обично една секунда 1/2 инчи. Прво на сите на максимален напор

1/2 инчен клуч на KingTony

Работен притисок - го покажува максималниот притисок под кој ќе го даде својот максимален напор опишан во карактеристиките.

Вреди да се обрне посебно внимание на марката и земјата на потекло. Најдоброто од буџетот, пневматска опрема, произведено во Тајван. Од брендовите се Кинг Тони, Ханс, Американски Чикаго Пневматика. Може да изберете и од познати брендови како што е Нордберг. Главната работа што брендот беше познат и тие го одржуваа ова средство. Цената на таков клуч варира, во опсег од 5000 рубли. до 20.000 рубли.

Забележете дека за гумата треба да имате уште неколку глави за шок. Дури и кога стекнете клуч што има глави во комплетот, разберете дека ви требаат глави за гуми за да бидат долги и тенки wallидови. И комплетите обично доаѓаат со едноставни глави за удар.

За монтирање гуми за камиони и товарни услуги, тие користат помоќни клучеви за да одговараат на еден сантиметар квадратен и максимален напор, од еден и пол илјади њутни на метар.

За монтирање гуми за камиони и товарни услуги, тие користат помоќни клучеви за да одговараат на еден сантиметар квадратен и максимален напор, од еден и пол илјади њутни на метар

1 инчен товарен клуч

Која друга опрема е потребна за нормално функционирање на гумата, прочитајте ја статијата опрема за прицврстување на гуми

© 2008 — 2012 offroad.net.ua . All rights reserved. by nucleart.net 2008