Karakteristikat e pastrimit të optikës binokulare

Me dylbi të mirë, mund të merrni një imazh të mprehtë dhe të mprehtë edhe në kushte të lehta Me dylbi të mirë, mund të merrni një imazh të mprehtë dhe të mprehtë edhe në kushte të lehta. Dhe meqë ai është pronari i tij, qofshin gjuetar, turist ose peshkatar, ai e shoqëron pothuajse kudo, atëherë mund të themi se ai bie në të njëjtën hall me zotin e tij. Për shembull, ajo mund të bjerë në ujë, në baltë, në rërë, apo edhe të gjejë veten në një dëborë. Dhe edhe përkundër faktit se dylbi modern janë në gjendje të punojnë edhe në kushtet më ekstreme, por të gjithë ju duhet të përpiqeni të mos dëmtoni pjesën optike të saj.

Në fund të fundit, në rastet e dëmtimit të lenteve të dylbive ose të veshjes antireflektuese, cilësia e imazhit do të bjerë disa herë dhe për këtë arsye paratë që keni shpenzuar në blerjen e tij do të zbresin në drenazhim.

Duhet gjithashtu të theksohet se një përkeqësim i dukshëm në karakteristikat optike të dylbi mund të ndodhë për shkak të faktit se shenjat e gishtave mund të mbeten në lentet. Prandaj, është e nevojshme që të përpiqemi të mbajmë dylbi në gjendje të përsosur, në lidhje me të cilën zgjedhim saktësisht metodat e pastrimit dhe pastruesit.

Para së gjithash, mos harroni se nëse optika nuk është e ndotur, atëherë pse të mos e pastroni atë. Mundohuni të mbani dylbi në rast dhe në kapakët mbrojtës. Dhe në rast se e keni humbur rastin, atëherë sigurohuni që të merrni një tjetër.

Pluhuri për optikë mund të jetë i rrezikshëm në atë që do të lërë gërvishtjet dhe për këtë arsye nuk rekomandohet të fshini lentet e pluhurit me një leckë apo zambakë. Për këtë ju mund të përdorni një enë me ajër të ngjeshur.

Unë gjithashtu do të doja të theksoja se ka lapsa të veçanta të dizajnuara për optikë optike. Në të njëjtën kohë, lapsa të tilla mund të përdoren jo vetëm për pastrimin e optikës së dylbi, por edhe për kamerën dhe pajisjet e tjera të ngjashme.

Shih gjithashtu:
  • Kuzhinë në natyrë
  • Si të dekoroj vilë me duart tuaja?
  • Si të rritet një lëndinë e butë dhe e bukur?
  • Avantazhet e mirëmbajtjes profesionale të kondicionerëve
  • Përrallë vendi në faqen tuaj
  • Si për të blerë prona në Turqi?
  • Si të rritet një lëndinë e butë dhe e bukur?
    © 2008 — 2012 offroad.net.ua . All rights reserved. by nucleart.net 2008