Pikaumatike e goditjes pneumatike se si të zgjedhësh cilën është e përshtatshme për montimin e gomave

Para së gjithash në përpjekjen maksimale . 650 - 850 Njoftime për metër është e mjaftueshme për kryerjen e punës së gomave, kjo është vetëm sa për të zhbllokuar dhe rrotulluar çdo rrotë. E dyta është madhësia e sheshit të uljes, kjo është ajo lloj koka që mund të përdorni me këtë pikëllim. Në gomën e pasagjerëve, zakonisht një sekondë 1/2 inç. Para së gjithash në përpjekjen maksimale

Pikëllim 1/2 inç KingTony

Presioni i punës - tregon presionin maksimal në të cilin do të japë përpjekjen e tij maksimale të përshkruar në karakteristikat.

Vlen t'i kushtohet vëmendje e veçantë markës dhe vendit të origjinës. Më e mira e buxhetit, pajisje pneumatike, të prodhuara në Tajvan. Nga markat janë King Tony, Hans, Pneumatics e Chicikagos Amerikane. Ju gjithashtu mund të zgjidhni nga markat e famshme të tilla si Nordberg. Gjëja kryesore që marka ishte e njohur dhe ata kishin mirëmbajtjen e këtij mjeti. Kostoja e një pikëllimi të tillë ndryshon, në rangun prej 5000 rubla. deri në 20,000 rubla.

Ju lutemi vini re se për gomat duhet të keni disa koka më shumë shoku. Edhe kur blini një pikëllim që ka koka në çantë, kuptoni që keni nevojë për koka gome që të jenë të gjata dhe me mure të hollë. Dhe kompletet zakonisht vijnë me koka me ndikim të thjeshtë.

Për montimin e gomave të kamionëve dhe shërbimin e mallrave, ata përdorin pykë më të fuqishme për ta për të përshtatur një inç katror dhe përpjekje maksimale, nga një e gjysmë mijë litra të reja për metër.

Për montimin e gomave të kamionëve dhe shërbimin e mallrave, ata përdorin pykë më të fuqishme për ta për të përshtatur një inç katror dhe përpjekje maksimale, nga një e gjysmë mijë litra të reja për metër

Pikëllim 1 inç i ngarkesave

Cilat pajisje të tjera janë të nevojshme për funksionimin normal të gomës, lexoni artikullin pajisje për montimin e gomave

© 2008 — 2012 offroad.net.ua . All rights reserved. by nucleart.net 2008