Si të merrni një kartë SIM me një çelës. Disa mënyra për të hequr kartën SIM nga pajisjet e Apple. Disa artikuj që mund të përdorni nëse nuk ka clip letre

 1. Si të futni një kartë SIM në iphone 5 në mënyrë të pavarur
 2. Zgjidhja # 1: Kaloni mënyrën e fluturimit
 3. Përgatitja e kartës SIM
 4. Zgjidhja # 6: Reset Network Settings
 5. Nëse nuk mund të konfiguroni një shërbim ose të gjeni një operator telefoni të caktuar
 6. Instalimi i kartës SIM
 7. Rezultati
 8. Çfarë duhet të bëni nëse kartela SIM është mbërthyer
 9. Disa artikuj që mund të përdorni nëse nuk ka clip letre
 10. përfundim
 11. Video udhëzim

Si të futni një kartë SIM në iPhone 5, si ta tërheqni tabarin e kartës SIM jashtë rastit të iPhone pa thyer atë? Përgjigjet në këtë artikull, lexoni deri në fund.

A doni të dini se si të fitoni vazhdimisht në internet nga 500 rubla në ditë?
Shkarko librin tim të lirë.
= >>

Nëse jeni bërë pronari i lumtur i iPhone-it të pestë, atëherë ndoshta ju jeni përballur me pyetjen "si të futni një kartë SIM"? Fakti është se ato nuk janë rregulluar fare.

Kur shfaqet një nga mesazhet e gabimit, vendosni telefonata ose përdorni një plan. transmetimi celular të dhënave. Shumë njerëz duan të dinë se çfarë i shkakton këto probleme. Ka disa arsye pse këto mesazhe mund të shfaqen. Një prej tyre është një rrëzim i softuerit.

Problemi mund të ndodhë pasi pajisja të dalë në kontakt me ujin ose nëse bie në tokë. Gjëja e parë që ne ju sugjerojmë të bëni është të kontaktoni operatorin tuaj për të siguruar që keni një plan aktiv. Nëse gjithçka është në rregull dhe plani juaj i bartësit është aktiv, provoni zgjidhjet e mëposhtme.

Fillestarët mund të jenë të vështirë për të kuptuar se si mund të nxirrni një rast të veçantë për Sims. Por për t'u marrë me këtë çështje nuk është e vështirë.

Si të futni një kartë SIM në iphone 5 në mënyrë të pavarur

Për të futur një kartë SIM në iPhone, nuk keni nevojë të çmontoni telefonin, të hapni panelin, të tërhiqni baterinë. Çdo gjë është shumë më e thjeshtë.

Zgjidhja # 1: Kaloni mënyrën e fluturimit

Ne do të ndajmë disa zgjidhje efektive për ju në mënyrë që më në fund mund të shpëtoj nga ky mesazh gabimi bezdisshëm. Filloni nga vetë zgjidhje e thjeshtë . Nëse keni përjetuar ndonjëherë probleme me të dhënat celulare, ose, atëherë e dini që ndërrimi i mënyrës së avionit mund të zgjidhë problemin. Shkoni te Settings dhe aktivizoni mënyrën e aeroplanit. Kur je në herën e fundit rebooted device tuaj? Ju e dini që ndonjëherë telefonat mund të veprojnë të çuditshëm. Kjo do të thotë se për ndonjë arsye pajisja juaj nuk e zbulon kartën.

Përgatitja e kartës SIM

Gjëja e parë që duhet të bëni është të përgatitni një kartë SIM. Duhet të jetë madhësia e duhur. Për iPhone e pestë - kjo është nano-sim. Kjo pikëpamje Sims janë edhe më të vogla se mikro.


Nëse përdoruesi i mikro-sim lehtë mund të pritet vetë, atëherë nuk rekomandohet të eksperimentosh me nano-sim.

Zgjidhja # 6: Reset Network Settings

Një rifillim i thjeshtë mund të zgjidhë problemin. Nëse ka pluhur në tabaka ose në kartelë, fshijeni atë. Vendoseni përsëri në tabaka dhe ndizni telefonin. Mund të rivendosni cilësimet e rrjetit. Është shumë zgjidhje e dobishme për probleme të ndryshme lidhur me lidhjen.

Para se të filloni, sigurohuni që pajisja juaj të jetë e ngarkuar ose ta lidhni me një burim energjie. Ne të gjithë e dimë se uji është një nga armiqtë më të mëdhenj të çdo smartphone. Nëse është e nevojshme, fikni parë, shkëputni të gjitha kabllot dhe fshijini ujin. Nëse nuk e bëni, uji do ta dëmtojë kartën tuaj SIM.

Për të prerë kartën SIM ju duhet të përdorni gërshërë dhe një klishe, të projektuar posaçërisht për këtë qëllim. Kur përpiqeni ta bëni këtë me gërshërë të zakonshëm, pa përdorur një klishe, është e mundur që të dëmtohen kontaktet.

Nëse nuk keni mjetet e nevojshme për zvogëlimin e një karte SIM, urdhëroni nga operatori juaj ose blini një format të ri, të dëshiruar.

Kushtojini vëmendje çdo hapi. Letër laps laps për një kartë sim ose gërshërë të rastit microsym ardhmen. . Kjo tregon se për këtë format është menduar pajisje kompakte . Natyrisht, mikro-simulator është në treg dhe kostoja nuk është e tepruar, por nëse ne tashmë kemi një kartë SIM, mund të përpiqemi ta përshtasim atë me një pajisje të re, në vend që ta hedhim atë larg. Tani merrni një laps dhe gjurmoni konturin që duhet të ketë imituesi mikro në mënyrë që ajo të përshtatet në mënyrë të përkryer në trup.

Nëse nuk mund të konfiguroni një shërbim ose të gjeni një operator telefoni të caktuar

Kryeni veten me gërshërë dhe hiqni formën mikro-sim nga fleta dhe kthejeni atë në sim tuaj. Natyrisht, chip duhet të përfshihet plotësisht në formën e një mikro-sim. Nëse merrni një paralajmërim përsëri. Kontaktoni ofruesin tuaj të preferuar 1 për ndihmë.

Instalimi i kartës SIM

Kur karta SIM është e gatshme, mund të vazhdoni me instalimin e saj. Për ta bërë këtë, keni nevojë për një klip, të dekoruar në formën e një çelës, i cili, si rregull, vjen i plotë me një iPhone.

Nëse për ndonjë arsye nuk e keni, përdorni klipin metalik të zakonshëm. Vetëm ta ktheni atë formën e dëshiruar kyç ose në germën "G".

Karta SIM futet në të djathtë paneli anësor . Ekziston një vrimë e veçantë në të cilën çelësi duhet të futet. Pas një prekje të lehtë, do të shfaqet një rast i veçantë për një kartë SIM.


Hiq rastin, futni nano-sim në të dhe vendosni rastin përsëri në iPhone. Simka është futur foto lart, chip down, që është, chip duhet të përballet me pjesën e prapme të smartphone. Edhe pse në një mënyrë tjetër për të futur atë nga ju dhe dështojnë.

Tani iPhone juaj është gati për të punuar, mund ta aktivizoni atë.

Rezultati

Përmbledhur, mund të themi se nëse keni një kartë SIM madhësive standarde për iphone 5, atëherë nuk ka vështirësi në instalim. Vështirësia e vetme është që të blini një kartë SIM për pesë të parat, por kjo mund të zgjidhet mjaft lehtë.

Urime për një blerje të suksesshme, përdorim të këndshëm!

PS Unë bashkangjit një screenshot të të ardhurave të mia në programet shoqëruese. Dhe unë ju kujtoj se të gjithë mund ta fitojnë atë, madje edhe një fillestar! Gjëja kryesore është ta bëjmë atë të drejtë, që do të thotë të mësosh nga ata që tashmë po fitojnë, domethënë nga profesionistët e biznesit të internetit.


Merrni një listë të programeve të provuara 2017 që paguajnë para!

Merrni një listë të programeve të provuara 2017 që paguajnë para
Shkarkoni listën e kontrollit dhe bonuse të vlefshme falas
= >>

Slots SIM në çdo telefon janë të ndryshme. Diku ka elemente ndihmëse për nxjerrjen e sims, por diku është mjaft e vështirë për të bërë. Megjithatë, pronarët e smartfonëve të komplikuar tashmë kanë mësuar se si t'i menaxhojnë ato me ndihmën e mjeteve në dispozicion.

Në iphone ju nuk do të gjeni slotin e zakonshëm të kartës SIM, si në androide. Prodhuesi aplikon edhe një klip të veçantë në set, një çelës për hapjen e folesë, e cila është më shpesh në anën tjetër (iphone 5). Megjithatë, mund të ndodhë që kyç nuk shfaqet në grup. Gjeneratat e para të Applephones u liruan pa të tilla mjet ndihmës , për shembull, një iPhone S. Le të shohim se çfarë clip është për nxjerrjen e një karte SIM, si dhe për të tërhequr një kartë SIM nga një iPhone 4 (5.6) dhe si të futni një kartë SIM në një telefon.

Nëse përdorimi i pahijshëm i mjeteve të improvizuara mund të shkaktojë dëme serioze, atëherë problemi do të jetë më serioz sesa thjesht "si të merrni një kartë SIM nga një iPhone". Prandaj, para se të kuptojeni se si ta hapni vendin me një klip dhe si të hiqni SIM, përpiquni të gjeni një pajisje të veçantë që duhet të bundle me një smartphone. Merrni kutinë e fabrikës, ndoshta nuk ua vunë re aty kur e keni shkarkuar telefonin.

Merrni kutinë e fabrikës, ndoshta nuk ua vunë re aty kur e keni shkarkuar telefonin

Kur gjeni çelësin, ndiqni strategjinë e mëposhtme:

 1. Fikni pajisjen. Për ta bërë këtë, duhet të shtypni butonin e energjisë, që ndodhet në krye të iPhone, dhe ta mbajë atë për një kohë. Në ekran do të shihni mbishkrimin: "Turn off". Duhet të flakësh gishtin mbi mbishkrimin nga e majta në të djathtë dhe njësia do të fiket.
 2. Sigurohuni që ta fikni pajisjen më parë Nxjerrjen e SIM . Nëse e bëni këtë në gjendjen e afërt, me kalimin e kohës telefoni do të fillojë të bie ndesh dhe do të ulet pasi krijoni një përplasje të sistemit me një veprim të ngjashëm.
 3. Pas përfundimit të punës, gjeni anën ose lart (në varësi të gjenerimit të iPhone) lidhësin për kartën SIM.
 4. Ekziston një vrimë e vogël në vendvarg. Duhet të futni një çelës të veçantë në këtë vrimë, dhe mund ta hiqni lehtë folein e kartës SIM. Done!


Done

Çfarë duhet të bëni nëse kartela SIM është mbërthyer

Ndodh shpesh që Simka është e mbërthyer në iPhone 6 dhe hapësira nuk hapet deri në fund. Nëse kjo ndodh, mos e humbni shpresën dhe mbani menjëherë pajisjen qendra e shërbimit . Ky problem Ju mund të vendosni vetë në shtëpi.

Pra, si mund të mbërthejë një SIM? Ju futni çelësin, hapni vendndodhjen, përpiquni të tërhiqni vendndodhjen së bashku me SIM, por kjo nuk funksionon për ju, sepse, për shembull, është e vendosur dhe krijon një pengesë. Si të hiqni kartën SIM?

Ne rregullojmë problemet

Për të rregulluar problemin, do t'ju duhet një film i hollë, por i vështirë. Ju mund të gjeni një të drejtë në kutinë e iPhone (litarët janë mbështjellë në të).

 1. Ne e marrim pajisjen nga kutia.
 2. Pritini një pjesë të vogël të saj në mënyrë që të ketë një qoshe të mprehtë.
 3. Ne shtyjmë pllakën me një kënd të mprehtë në tabakun e hapur për kartën SIM derisa të bjerë kartela.
 4. Mbajmë pllakën dhe folesën, tërheqim dhe tërheqim tabaka, dhe kuptojmë se si ta instalojmë një kartë SIM.

Mbajmë pllakën dhe folesën, tërheqim dhe tërheqim tabaka, dhe kuptojmë se si ta instalojmë një kartë SIM

Ne kemi një SIM me një clip letre

Nëse kit ende nuk kishte një çelës. Ose e keni humbur aksidentalisht, mos u shqetësoni. Ky mjet Mund të jetë mjaft efektive dhe e sigurtë për një telefon të zëvendësuar me një clip të zakonshme të letrës.

Për të marrë një kartë me këtë artikull shkrimi, ndiqni këto hapa:

 1. Merrni një klip letre dhe drejtoni një fund.
 2. Gjeni slotin e SIM në iPhone dhe vrima pranë saj.
 3. Butësisht shtyjeni fundin e klipit drejt në vrimë dhe shtypni me lehtësi. Nuk mund të aplikohet forcë brutale përndryshe ju mund ta thyejnë telefonin.
 4. Kur shtypet foleja hapet automatikisht. Tani mund ta tërhiqni atë drejt vetes dhe nxirrni atë, ose futni sim në një iPhone në qoftë se bateria ishte e zbrazët. Nëse po pyesni se si të futni saktë nano sim , atëherë ju mund të prerë atë nga kartën e zakonshme SIM. Në përgjithësi, pothuajse të gjitha sims janë prodhuar tani me temat për mikro dhe nano, domethënë ka një kornizë nga e cila thjesht shtrydhni.


Në përgjithësi, pothuajse të gjitha sims janë prodhuar tani me temat për mikro dhe nano, domethënë ka një kornizë nga e cila thjesht shtrydhni

Disa artikuj që mund të përdorni nëse nuk ka clip letre

Në shtëpinë tuaj nuk kishte asnjë clip letër në dorë, dhe çelësi për iphone është i humbur? Nuk ka rëndësi, mos u frikësoni dhe shkoni në dyqan për klip. Ju mund të përdorni sende të tjera si një alternativë. Këtu janë ato më të zakonshmet:

 • Kllapa kryesor. Ajo gjithashtu mund të gjendet në fletore ose në fletore, pasi prodhuesit vendosin fletët për ta.
 • Gjilpërë. Gjilpëra për iPhone mund të jetë e rrezikshme nëse është e pakujdesshme. Gjëja kryesore është që të mos përdoren hala shumë të hollë, ekziston rreziku që ata të përkulen brenda telefonit dhe të thyejnë, duke lënë një fund në vrimë. Është më e përshtatshme për të përdorur një kunj sigurie (gjilpëra me një tip).
 • Kruese dhëmbësh. Përkundër faktit se pajisja është prej druri, ajo mund t'ju ndihmojë, si dhe një klip letre. Gjëja kryesore nuk është që të thyejnë tipin dhe të mos e lënë atë brenda vrimës.


Gjëja kryesore nuk është që të thyejnë tipin dhe të mos e lënë atë brenda vrimës

përfundim

Kështu mund ta futni lehtë dhe thjesht një kartë SIM në një iPhone dhe pa çelës, nëse vendosni të ndryshoni SIM ose thjesht hiqni tabarin e kartës. Duke shfaqur imagjinatën, mund të zgjidhni ndonjë problem me telefonin tuaj inteligjent, por mos e teproj në dëm të pajisjes.

Video udhëzim

Videoja për të parë:

A doni të dini se si të fitoni vazhdimisht në internet nga 500 rubla në ditë?
Pra, si mund të mbërthejë një SIM?
Si të hiqni kartën SIM?
© 2008 — 2012 offroad.net.ua . All rights reserved. by nucleart.net 2008