Si të mësoni nga ajo që personi qëndron vkontakte. Shikoni kush është në linjë vkontakte

 1. udhëzim
 2. Si për të gjetur se një person është ulur në QV përmes vjedhurazi
 3. Invisible ka qenë online kohët e fundit
 4. Invisible. Mënyra vjedhurazi
 5. Si të ndiqni personin VKontakte? Si për të gjetur se kush shkoi në faqe? Kush është në linjë tani?

Ajo që dikur ishte populli i padukshëm ishte vetëm në përrallat dhe filmat science fiction. Në përrallat, ishte e mjaftueshme për të hequr mantelin ose kapelën magjike nga qenia e padukshme, në filma - për të hedhur diçka mbi të. Sot invisibles depërtojnë botën tonë nëpërmjet internetit.

udhëzim

 • Nëse jeni regjistruar në të paktën në një rrjet social, atëherë ndoshta keni parë në faqen tuaj një buton të vogël mbishkrimi të tillë "Aktivizo vjedhjet ". Ju klikoni mbi të, dhe ju, për një para krejtësisht të pavlerë, rreth njëqind rubla, ofroni shërbimin e mëposhtëm: brenda një muaji mund të shkoni në mënyrë anonime në faqet e përdoruesve të tjerë. Po, ndoshta i keni takuar këta të padukshëm në faqen tuaj. Një grua e tillë e padukshme vjen, shikon, studion dhe nuk mund të bësh asgjë për këtë. Shumica e përdoruesve rrjeteve sociale ata janë jashtëzakonisht të pakënaqur me këtë, por situata është e dobishme për pronarët e rrjetit - të ardhura shtesë.
 • Më parë, ishte e mundur për të llogaritur " padukshmëri " duke shikuar në kodin HTML, kishte një "vrimë" të tillë në Odnoklassniki, My World dhe VKontakte. Tani kjo mundësi është mbyllur, dhe madje edhe vizitorët mesatar për rrjetet sociale nuk ndihmuan shumë. Ka mënyra më tepër psikologjike.
 • Nëse keni një kujtesë të mirë, dhe ju kujtohet mysafirët tuaj për dy ose tre ditët e fundit, mund të provoni metodën e mëposhtme. Shqyrto me kujdes listën e mysafirëve. Fakti është se në qoftë se një shok i klasës Vasya Ivanov "erdhi" dje nën llogarinë e tij, dhe sot ai shkroi një deklaratë të keqe ose një deklaratë dashurie në emër të "personit të padukshëm", atëherë ish-portretisti i tij nga lista e mysafirëve do të zhduket.
 • Më e vështirë, në qoftë se "e padukshme" para jush nuk ka shkuar. Nëse ai nuk ju shqetëson, por vetëm herë pas here viziton, atëherë nuk mund t'i kushtoni vëmendje. Nëse keni filluar një korrespondencë me ju dhe nuk mbetet prapa, mund të përpiqeni të mendoni se cili nga miqtë tuaj të vërtetë mund ta bëjë këtë. E pra, nëse me të vërtetë ndërhyn me jetesën, përpiquni të kontaktoni moderatorët, të mbështetni pretendimet tuaja dhe ata patjetër do t'ju ndihmojnë. Jo, emri i padukshëm, nuk do ta kuptosh, por në faqe për ju nuk do të merrni.

Ashtu si shumë rrjete sociale, Vkontakte ka një veçori të tillë si "Invisible", në sajë të së cilës përdoruesit mund të shikojnë kasetë, të lexojnë mesazhe, të dëgjojnë muzikë dhe të ngjashme, në mënyrë që ikona "Offline" të ndizet për pjesën tjetër.

Kjo është bërë kryesisht në mënyrë që të mos shkëlqejnë për "miqtë" e padëshiruar në rrjet dhe në mënyrë që ata në të njëjtën kohë të mos ofendohen që nuk u përgjigjeni atyre.

Por ju mund të tejkaloni përdorues të tillë, dhe kjo do të diskutohet më tej.

Si për të gjetur se një person është ulur në QV përmes vjedhurazi

Në fakt, ndjekja e padukshmërisë është tejet e vështirë. Fakti është se programe të veçanta nuk ekziston për këtë, faqja e Vkontakte nuk ofron një mundësi të tillë dhe metoda e ekspozimit të një faqe duke përdorur kodin HTML nuk funksionon.

Çfarë duhet të bëni në këtë rast? Mbështeteni në vëmendjen tuaj dhe në një dëshirë të fortë për të kapur personin që fshihet prej jush.

Invisible Online

Për t'i bërë gjërat më të lehtë për ju, unë do të nxjerr në pah situata ku, edhe nëse e ndizni "qenien e padukshme, mund të shfaqet si" Online ":

 • nëse ulesh aplikacion mobil dhe shkoni tek "Lajmet e Aplikimit" dhe "Dëshirat tuaja", ju bëheni i dukshëm, pasi këto tabela hapen përmes shfletuesit të integruar;
 • nëse e fikni aksidentalisht mënyrën vjedhurazi (mund ta kaloni kalimin në pozicionin e majtë me një lëvizje të lehtë dhe të vështirë të gishtërinjve);
 • duke shtuar në muret e çdo lloj rekordi, gjithashtu bëheni të "prekshëm" (nëse e ndani rekordin e dikujt tjetër, do të jeni akoma "jashtë arritjes", meqë repost nuk konsiderohet);
 • paralelisht duke përdorur aplikim zyrtar dhe shfletuesit, rrezikon të vërehet shumë.

Invisible ka qenë online kohët e fundit

Tani, duke ditur të gjitha këto patate të skuqura, kini durim dhe shpjegoni kujtesën tuaj vizuale. Ju duhet të mbani mend të ftuarit e faqes suaj brenda pak ditësh (nëse nuk llogarisni në kujtesë, shkruani diku).

Nëse gjatë kësaj periudhe ai hyri në profilin tuaj pa aktivitet të fshehtë, aktivizoi këtë funksion dhe përsëri ju vizitoi në faqe ose shkruajti diçka, atëherë nuk do të shihni avatarin e tij të mëparshëm në listën e mysafirëve.

Për të thjeshtësuar detyrën e ndjekjes së një kontakti që ende nuk është bërë i padukshëm, a mund të vendoset VHOD site cc. Në këtë rast, "mbikëqyrja" do të bëhet në modalitetin offline. Kur shkoni në këtë adresë, do të shihni një shesh si kjo:

Pas regjistrimit ju duhet të plotësoni formularët për telefonin tuaj posta elektronike dhe fjalëkalimin. Nëse jeni tashmë të ulur në QV, do të shfaqet dritarja e mëposhtme:


Duke hapur qasjen në llogarinë tuaj, ju përsëri ktheheni në faqen VHOD cc. Tani ju mund të shihni të gjitha veprimet e miqve në VK. Kur klikoni mbi mbishkrimin "Kush?" Një listë e miqve që ulen në faqen e internetit këtë moment ose doli kohët e fundit.


Një mënyrë pak

Por si të zbuloni se një person është ulur në QV nëpërmjet qenies së padukshme, nëse ai nuk ka qenë kurrë mysafiri juaj? Detyra nuk është e lehtë. Vetëm aftësitë e Sherlock Holmes do të ndihmojnë këtu.

Nëse keni në listën tuaj të miqve vetëm ata me të cilët shpesh komunikoni dhe njihni mirë njëri-tjetrin, atëherë mund të llogarisni një autor të shqetësuar anonim nga sjellja e tij tipike e letrës, fjalët e preferuara etj.

Në parim, nëse ky person nuk ju shqetëson, ju thjesht mund të injoroni dhe injoroni. Por nëse tashmë jeni shumë të lodhur nga mërzitja e vjedhurazi, thirrni shërbimin mbështetje teknike Vkontakte .

Nëse ju shpjegoni situatën në mënyrë korrekte, ata do të jenë në gjendje të ndalojnë veprimet e padukshme në faqen tuaj, por nuk do ta njihni emrin e autorit anonim.

Siç mund ta shihni, është shumë e vështirë për të luftuar padukshmërinë. Por nuk ka asgjë të pamundur në botë, gjëja kryesore është që të ketë një dëshirë. Arritja e qëllimeve, ruhuni nga miq të padëshiruar dhe mos fshihni pas një maskë të zbrazët.

Si të shikoni se kush është tani VKontakte online? Si të fshehni praninë tuaj dhe të mbeteni të padukshëm?

Invisible. Mënyra vjedhurazi

Me ndihmën e faqes ju mund të shihni se cili nga miqtë tuaj në Kontakt është tani online, pa shkuar në faqen tuaj. Kjo është, ata nuk do të shohin ju online, dhe ju do t'i shihni ato. Është shumë e thjeshtë - shkoni në faqen kryesore dhe kliko "Login" nën titullin "VKontakte":

Kontakti ju kërkon, si zakonisht, adresën tuaj të postës elektronike (ose numrin e telefonit) dhe fjalëkalimin. Nëse e keni kontaktuar tashmë Kontaktin, atëherë kjo dritare nuk do të jetë (shiko menjëherë foton tjetër).


Nëse e keni kontaktuar tashmë Kontaktin, atëherë kjo dritare nuk do të jetë (shiko menjëherë foton tjetër)

Është e nevojshme për të hyrë në vend, por askush nuk do t'ju shohë ende në internet. Ju lutem vini re se fjalëkalimi kërkohet nga Kontakti, dhe jo nga faqja jonë. Pra, mos u shqetësoni se ajo do të interceptohet nga dikush tjetër. Fjalëkalimi juaj nuk arrin askënd. Futni telefonin ose e-mailin (adresën e emailit) dhe fjalëkalimin, pastaj klikoni "Login".

Një kontakt do t'ju kërkojë të lejoni qasje në të dhënat tuaja (webfaqja jonë ka nevojë për këtë që të tregojë se cilat miq janë në internet dhe çfarë ka të re me ju):


Tani ju ktheheni në faqen e fillimit të faqes. Shikoni se si duket dritarja e kontaktit (shembull):


Si të ndiqni personin VKontakte? Si për të gjetur se kush shkoi në faqe? Kush është në linjë tani?

Lista e miqve që janë në internet ose që sapo kanë qenë atje shfaqet kur ju rri pezull mbi fjalën "Kush?" (Ose kliko aty nëse jeni nga një tabletë).

Dhe për të shkuar në Kontakt, klikoni kudo në këtë drejtkëndësh me titullin "VKontakte". Nëse klikoni në ndonjë ngjarje (për shembull, dikush ka komentuar në foton tuaj), atëherë do të merrni menjëherë komentet në këtë foto. Shumë i përshtatshëm dhe i thjeshtë.

Gjëja më interesante është se derisa të hyni në kontakt nëpërmjet faqes, duke klikuar mbi titullin "VKontakte" ose në ndonjë hapësirë ​​boshe brenda këtij drejtkëndëshi, do të mbeteni të padukshme. Pyetni miqtë tuaj për të kontrolluar - ata thjesht nuk do t'ju shohin në internet. Dhe ju mund t'i ndiqni ata në çdo kohë. Përditësimi i faqes së internetit (në kompjuter me çelësin F5), do të shihni se kush ka ardhur në kontakt dhe është ulur aty (ose thjesht ka mbetur - sepse statusi është "online" për disa minuta, edhe nëse personi ka mbyllur tashmë faqen). "Ose kliko mbi të . Këtu është një sekret!

Vendos VHOD.cc tuaj filloni faqen dhe të gëzojë atë (ka një lidhje "Bëni shtëpi" në këndin e sipërm të majtë).

Si për të gjetur se kush shkoi në faqe?
Kush është në linjë tani?
Çfarë duhet të bëni në këtë rast?
Kur klikoni mbi mbishkrimin "Kush?
Si të shikoni se kush është tani VKontakte online?
Si të fshehni praninë tuaj dhe të mbeteni të padukshëm?
Si për të gjetur se kush shkoi në faqe?
Kush është në linjë tani?
Lista e miqve që janë në internet ose që sapo kanë qenë atje shfaqet kur ju rri pezull mbi fjalën "Kush?
© 2008 — 2012 offroad.net.ua . All rights reserved. by nucleart.net 2008