Si të ngarkoni direkt iPhone 6. Si të ngarkoni iPhone pa tel: përshkrimi i teknologjisë

 1. Po kërkoni një zgjidhje inovative
 2. Karikimi me USB
 3. Akuzimi me një rast
 4. Teknologji IQ
 5. Mënyra e përsosur për të ngarkuar një telefon celular
 6. përfundim
 7. Prezantimi i projektit:
 8. Kabllo USB e lidhur me kompjuter
 9. Bateria e jashtme
 10. Karikues pa tel me Stacion
 11. Rastet e baterive
 12. Qeliza diellore
 13. Karikimi nga zjarri
 14. Si të ngarkoni iPhone pajisjen pa ndihmën e telave?
 15. Llojet më të njohura të pajisjeve pa teknologji me tela
 16. Cilët iPhonë mbështesin karikimin pa tel?

Realiteti i kohës moderne është i tillë që tani nuk ka asnjë person të vetëm pa telefon celular . Kjo është normale, sepse të gjitha llojet e telefonave inteligjentë dhe të gjitha llojet e pajisjeve thjeshtojnë shumë jetën. Nëse më parë mund të telefononi vetëm, tani një telefon celular është vetëm një kompjuter që përshtatet në xhep. Mund të telefononi, të luani, të dëgjoni muzikë, të shkoni në internet ose të shikoni një film dhe e gjithë kjo është e mundur falë pajisjeve. Por kjo teknologji e mundshme kërkon pajisje të vazhdueshme të karikimit, dhe mbushës mund të dështojë në çdo kohë. Tofarë duhet të bëni në këtë rast?

Për shembull, merrni një nga më të markat e njohura telefonat mobil, iphone. Farë duhet të bëni në rastin kur është thjesht e pamundur të ngarkoni me memorje.

Po kërkoni një zgjidhje inovative

Si të ngarkoni iPhone 4 pa u ngarkuar, nëse kujtesa papritmas u prish ose jo rrjeti i elektrizuar afër? Kjo pyetje sot mundon shumë njerëz, sepse pa energji elektrike, një celular dhe çdo vegël tjetër është e dënuar me vdekjen e "uritur". Natyrisht, prodhuesit po përpiqen të rrisin fuqinë e baterisë iPhone ose të ndryshojnë modelin e ngarkuesit për të ngarkuar edhe pa rrjet elektrik , por tani për tani kjo është vetëm eksperimentale.

Ka mjaft pajisje portative të cilat mund të ndihmojnë për të ngarkuar telefonin, por në praktikë ato nuk mund të krahasohen me karikues konvencionale, por kur thjesht nuk ka mundësi, duhet të kërkoni një alternative. Ekzistojnë disa zgjidhje për problemet që shoqërohen me karikimin e telefonit dhe ato vërtet funksionojnë.

Karikimi me USB

Prodhuesit vetëm kohët e fundit filluan të bëjnë  opsioni alternativ  duke ngarkuar telefonin dhe tani kur blini një iPhone është në dispozicion jo vetëm një karikues, por gjithashtu  Kabllo USB  , i cili mund të jetë një zëvendësim i mirë i kujtesës Prodhuesit vetëm kohët e fundit filluan të bëjnë opsioni alternativ duke ngarkuar telefonin dhe tani kur blini një iPhone është në dispozicion jo vetëm një karikues, por gjithashtu Kabllo USB , i cili mund të jetë një zëvendësim i mirë i kujtesës.

Në rast se kutia kryesore e ngarkuesit dështon, ju mund të shkëputni USB dhe të lidheni me çdo burim energjie që ka hyrjen e duhur. Mund të jetë kompjuter desktop , laptop, tablet ose pajisje të tjera. Kjo metodë zgjidh lehtësisht problemin e ngarkimit të iPhone, por nuk duhet të harrohet se shkalla e furnizimit me energji është ulur ndjeshëm. Nëse përdorni një ngarkues, një smartphone mund të ngarkojë jo më shumë se 2-3 orë, atëherë duke përdorur USB, këtë herë dyfishohet.

Akuzimi me një rast

Pavarësisht se sa befasuese mund të duket, por tani gjeni një mbulesë që jo vetëm që mbron telefonin tuaj nga gërvishtjet dhe gungat, por gjithashtu e ngarkon atë shumë lehtë. Ky opsion i karikimit u shfaq vetëm disa vjet më parë, por në të njëjtën kohë shpejt fitoi popullaritetin e tij . E gjithë çështja është se çështja në të cilën ndodhet iPhone, është e pajisur me një bateri shtesë, me një kapacitet nga 1500 në 3200 mAh, domethënë mund të bëhet alternative e madhe ngarkues. Në fund të fundit është se mbulesa në të vërtetë nuk e ngarkon telefonin, por thjesht mbështet energjinë në të, për shkak të së cilës, ju mund të përdorni smartphone tuaj për shumë më gjatë.

Kjo metodë shpesh kursen kur duhet të shkoni në natyrë ose në fshat, ku ka probleme me gjetjen e një dalje të përshtatshme për energji. Përveç funksionit të ngarkimit të telefonit, rasti është gjithashtu i papërshkueshëm nga uji, dhe thjesht ka një pamje të bukur dhe të këndshme. Kur përdorni një kuti në vend të ngarkuesit në pajisje, kjo tregon shkallën e shkarkimit të baterisë sekondare.

Teknologji IQ

Ndër të gjitha mënyrat alternative për të ngarkuar një telefon celular, teknologjia inovative iQ mund të quhet më e kërkuara në treg Ndër të gjitha mënyrat alternative për të ngarkuar një telefon celular, teknologjia inovative iQ mund të quhet më e kërkuara në treg. Sistemi i karikimit është i ngjashëm me atë kur telefoni është ndezur nga mbulesa , por këtu shpejtësia e transferimit të energjisë është rritur ndjeshëm. Mbushësi iQ është përdorur më së miri vetëm në shtëpi, sepse është mjaft i madh, edhe pse duket tërheqës nga jashtë.

kjo mënyra pa tel karikimi i iphone ka një shumë tipar interesant . Në fund të fundit është se nuk ka nevojë të lidhni vazhdimisht kabllon, dhe, kështu, nuk mund të shqetësoheni për platformën e karikimit të lëndimeve. Shumë njerëz hasën një problem kur lidhësi pas një përdorimi të gjatë të telefonit u fik dhe ky problem është i pashmangshëm. Duhet të ngarkoni vazhdimisht iPhone për shkak të përdorimit intensiv, por sistemi pa tel iQ zgjidh lehtësisht këtë problem dhe parandalon dëmtimin e hyrjes së kujtesës .

Në tregun e sotëm, platforma të tilla për karikimin pa tel paraqiten në forma, ngjyra dhe materiale të ndryshme, kështu që nuk do të ketë asnjë problem me zgjedhjen. Përveç kësaj, është e rëndësishme të merret parasysh lehtësia e përdorimit të platformës së karikimit.

Mënyra e përsosur për të ngarkuar një telefon celular

Përdorimi i metodës duke përdorur karikimin me iQ është, natyrisht, i përshtatshëm, por prapë plastika prish pamjen e telefonit mjaft fuqishëm Përdorimi i metodës duke përdorur karikimin me iQ është, natyrisht, i përshtatshëm, por prapë plastika prish pamjen e telefonit mjaft fuqishëm. Edhe kështu, metoda u bë më e popullarizuara, kështu që prodhuesit filluan jo vetëm të punojnë më karikimi pa tel iphone por edhe mendoni shfaqje pjatë. Sot mund ta themi me siguri atë iQi Mobile nuk ka homologë të denjë.

Kjo mënyrë inovative për të ngarkuar telefonin tuaj kombinon një rast silikoni që përmban plastikë për karikim. Nëse trashësia e saj më parë ka hutuar pronarët e pajisjeve, tani është rreth 1.5 mm, e cila është pothuajse e padukshme nën rast silikoni . Përveç kësaj, nëse përdorni një metodë të karikimit pa tel, mbetet e mundur që të përdorni njëkohësisht kujtesën. Edhe kështu, karikuesi alternativ ka avantazhet dhe disavantazhet e tij.

avantazhet:

 • përdorim i rehatshëm;
 • nuk ka nevojë të përdorni lidhje mekanike;
 • operim i sigurt në lagështi të lartë.

disavantazhet:

 • mos e përdorni telefonin gjatë ngarkimit të baterisë;
 • rrit peshën dhe trashësinë e telefonit;
 • kosto e lartë e karikuesit pa tel.

përfundim

Të gjithë mund të ngarkojnë telefonin nga kompjuteri me të duke përdorur USB , por nuk ekziston gjithmonë një mundësi e tillë. Ndonjëherë, kur udhëtoni në natyrë ose në një vend tjetër ku nuk ka energji elektrike, telefoni thjesht është i dënuar të shkarkojë plotësisht , por në kohën tonë është i dëmshëm për një person, sepse lidhja me bota e jashtme . Mënyra alternative Tarifimi mund të jetë në këtë rast zgjidhje e shkëlqyeshme probleme. shumë teknologji novatore ndihmoni në ngarkimin e telefonit duke shndërruar nxehtësinë, energjinë kinetike dhe mekanike në një tarifë për telefonin, dhe madje një numër i madh minus, ndonjëherë pa mundësi të tilla thjesht nuk mund t’i bëjë.

Vegël e karikimit pa tela vështirë se dikush sot ka befasuar. Mundësia është e jashtëligjshme dhe e pranishme larg modeleve kryesore, dhe për këtë arsye pak kuptohet nga konsumatori i thjeshtë. Tani, nëse iPhone mund të ngarkohet, thjesht vendosja e tij në mat Qi është çështje tjetër. Menjëherë, miliona do të kishin shijuar kënaqësitë e teknologjisë dhe komoditetin e bashkangjitur me të, ngjitja rutinë e Rrufesë në kohën e gjumit do të ishte një gjë e së kaluarës. Ndërkohë, Apple e injoron këtë mundësi, fillimet me ndërmarrje kanë dalë me një rrugë të mirë - iQi .


Ndërkohë, Apple e injoron këtë mundësi, fillimet me ndërmarrje kanë dalë me një rrugë të mirë - iQi


iQi mënyrë mjaft e thjeshtë për të pompuar iPhone tuaj (modeli celular) ose iPad ( Modeli i ajrit ) Karikimi pa tel nga qilimat dhe stendat standarde Qi. rrufeja e portit lidh lidhësin në një kabllo të sheshtë fleksibël, rryma në të kalon marrësin në formën e një pllake të hollë. Vështirësia kryesore buron nga fakti se pamja mjaft utilitare iQi duhet të fshihet disi sytë e prishjes , dhe kjo rol supozohet se do t'i besojë mbulesës.Krijuesit pretendojnë se iQi është i pajtueshëm me pothuajse çdo rast polimer mesatarisht fleksibël, ose me modele të ngurtë që lënë të paktën hendekun minimal me pjesën e pasme të pajisjes. Trashësia e aksesorit është më pak se 0.5 mm, karikimi është i mundur përmes një kuti jo metalike deri në 5 mm të trasha.


5 mm, karikimi është i mundur përmes një kuti jo metalike deri në 5 mm të trasha

Përveç aksesorit, ofrohet rregullisht platforma standarde e karikimit Koolpuck Charger Qi. Ata po planifikojnë të prodhojnë në katërmbëdhjetë ngjyra: shtatë me një bazë të zezë dhe shtatë me të bardhë. Pajisja e ngarkuesit iQi Mobile dhe Koolpuck Charger kushton nga 65 dollarë plus 15 dollarë për transport ndërkombëtar.

këtë moment projekti shënoi pak më shumë se 6,000 $ nga 30,000 dollarët e nevojshëm për të filluar prodhimin. Ende ka 22 ditë përpara, ata mund të kenë kohë.

Prezantimi i projektit:

Ndoshta, secili prej nesh ka pasur pakujdesi të linte një karikues personal nga iPhone në shtëpi, pasi ishte larguar për në një qytet tjetër për punë ose kohë të lirë. Sigurisht, ka pak të këndshme në të, veçanërisht nëse je pa vegël, si pa duar. Fatkeqësisht, ngarkimi i baterisë nuk është i pafund, dhe herët a vonë ju do të duhet të tendosni trurin tuaj dhe të gjeni një mënyrë për të ngarkuar iPhone.

Për fat të mirë, ka sasi e madhe do të thotë që për shkak të funksionalitetit të tij mund të zëvendësojë ngarkuesin standard. Disa prej tyre do të duhet të blejnë paraprakisht, të tjerët - ta bëjnë vetë, por kjo, siç e shihni, është shumë më mirë sesa të mbash një "vegël të vdekur" në duart e tua. Le të përpiqemi të flasim për mënyrat dhe mënyrat atipike të ngarkimit të iPhone.

Kabllo USB e lidhur me kompjuter

Mund të tingëllojë qesharake, por për disa edhe një informacion i tillë mund të duket si një zbulim. Prandaj, ne e konsideruam të nevojshme ta informonim lexuesin se iPhone mund të marrë një tarifë nga një PC ose laptop. Për ta bërë këtë, duhet të lidhni të dy pajisjet me një kabllo USB.

Bateria e jashtme

Dje ishte e vështirë të imagjinohet ekzistenca e një disku të lëvizshëm i aftë për të dhënë ngarkesë elektrike iPhone kur është i lidhur. Dhe sot ata tashmë mund të porositen në internet dhe të përdoren, siç thonë ata, në maksimum. Vëmë re menjëherë se prodhimi i pajisjeve të këtij lloji u miratua nga disa kompani. Kjo është kryesisht Firma kineze prandaj, zgjedhja e vegël duhet të trajtohet me vëmendje të veçantë.

E brendshme dhe pajisje e jashtme , dhe gjithashtu parimi i punës është pothuajse identik në prodhues të ndryshëm . Vetëm vlerat e kapacitetit në "mAh" dhe dizajni ndryshojnë. Mesatarisht, kapaciteti i plotë i një baterie të jashtme zgjat për karikimin e iPhone me 3-4 cikël.

Sigurisht, procesi është vonuar disi, por rezultati është i mahnitshëm. Duke marrë me vete një pajisje të tillë, mund të harroni për të gjetur rrjete 220V për disa ditë. Ju mund të shihni punën e baterisë së jashtme në veprim me shembullin e videos më poshtë.

Karikues pa tel me Stacion

"Karikimi pa tel" është i shoqëruar gjithmonë me përdoruesit me mundësinë e marrjes së një pagese në çdo vend: në rrugë, në dhomat e shtëpisë, etj. Por, për momentin është vetëm një pajisje që i jep ngarkimin iPhone jo me kabllo, por përmes një stacioni special.

Fatkeqësisht, një pajisje e tillë, për mendimin tonë, është larg nga e përsosur, por ka disa avantazhe. Në fakt, për vetë procesin nuk është e nevojshme të kemi kabllo speciale për pajisjet e i. Përveç kësaj, nuk ka nevojë për futje të përhershme të prizës në prizën e pajisjes.

Rastet e baterive

Kjo nuk është me të vërtetë një mjet për të rimbushur, por një pajisje e tillë do të ndihmojë në shtrirjen e punës së iPhone për 1.5-2 ditë. Rasti i baterisë është një pajisje shumëfunksionale që kombinon një rast dhe një bateri shtesë. Kapaciteti i tij është deri në 2200 mAh, gjë që na lejon të rrisim "jetën" e iPhone tonë.

Gjëja kryesore është të mos harroni të ngarkoni plotësisht çështjen vetë. Për të mësuar më shumë informacion për kjo pajisje mund të jetë nga videoja e postuar më poshtë.

Qeliza diellore

Energjia diellore ka kohë që po punon për të mirën e njeriut. Tani, bateritë e lëvizshme (të lëvizshme) janë bërë të disponueshme për pronarët e iPhones. Këto pajisje janë paksa të ngjashme bateri e jashtme por për shkak të aftësisë për të ngarkuar nga energjia diellore përdorimi i tyre jep më shumë avantazhe. Për të filluar procesin e karikimit, duhet ta vendosni baterinë në vend të drejtpërdrejtë rrezet e diellit , pasi e keni lidhur me një iPhone.


Karikimi diellor

Karikimi nga zjarri

Kjo pajisje është e pajisur në atë mënyrë që iPhone të lidh kabllon me gjelin në të cilin digjet zjarri. Kështu, shndërrimi i energjisë termike në energji elektrike. Dhe megjithëse një mjet i tillë nuk është në gjendje të sigurojë një smartphone shumë ngarkuar, ai ende mund të ndihmojë që të mos e shkarkoni plotësisht pajisjen.


Kështu që ne rishikuam metodat themelore që do t'ju ofrojnë një mundësi reale për të ngarkuar iPhone tuaj larg komunikimeve. Nëse keni pyetje ose metoda të tjera të ngarkimit, shkruani në komente!

Si të ngarkoni iPhone pa tel - më së shumti pyetja aktuale pronarët e pajisjeve nga Apple per sot Kjo prirje është vendosur nga vetë kompania, duke futur në mënyrë aktive pajisje pa tela në pajisje të reja. Me çdo gjeneratë të re të smartphone ose tablet, pajisjet marrin një mundësi pa tel. Në këtë artikull, do të zbuloni nëse ekziston mundësia e karikimit pa tela për pajisjet e vjetra "me mollë dhe nëse iPhone juaj mbështet karikimin pa tel.

Si të ngarkoni iPhone pajisjen pa ndihmën e telave?

Imagjinoni një situatë kur urgjentisht duhet të rimbushni baterinë e një smartphone, por për disa arsye nuk keni një kabllo në dorë për të ngarkuar telefonin, ose është thyer / prishur. Disa vjet më parë, një zgjidhje për problemin do të ju vinte në një rrugë të mbaruar. Por sot, karikimi pa tela po bëhet i zakonshëm, veçanërisht për pronarët e iPhone.

Dyqanet kanë një gamë të gjerë të pajisjeve të tilla. Për emrin e një pajisjeje të tillë dhe si ta përdorni - lexoni më poshtë. Le të kuptojmë nëse është e mundur të ngarkoni me wireless wireless iPhone duke prodhuar palë të treta.

Llojet më të njohura të pajisjeve pa teknologji me tela

Theksoni pajisjet kryesore dhe të njohura që ju lejojnë të ngarkoni smartphone tuaj pa tel:


Theksoni pajisjet kryesore dhe të njohura që ju lejojnë të ngarkoni smartphone tuaj pa tel:

Cilët iPhonë mbështesin karikimin pa tel?

Shumë tifozë të Apple janë të interesuar në përgjigjen e pyetjes: a do të zbatohet për brezat e vjetër dhe a mund të ngarkohen në këtë mënyrë? E gjitha varet nga pajisja që keni blerë. Për shembull, duke përdorur një çështje që mund të ngarkoni çdo iphone nëse gjenden opsion i përshtatshëm . për modelet e fundit të gjitha teknologjitë përshtaten.

Tofarë duhet të bëni në këtë rast?
Si të ngarkoni iPhone pajisjen pa ndihmën e telave?
Shumë tifozë të Apple janë të interesuar në përgjigjen e pyetjes: a do të zbatohet për brezat e vjetër dhe a mund të ngarkohen në këtë mënyrë?
© 2008 — 2012 offroad.net.ua . All rights reserved. by nucleart.net 2008