Si të azhurnoni motorin Daewoo?

 1. Daewoo - një ekskursion në historinë e kompanisë
 2. Farë është azhurnimi i motorit?
 3. Opsione për akordimin e motorit
 4. Rëndësia e makinave për akordim të çipit të produktit Daewoo
 5. Marrja e akordimit të çipit Daewoo Matiz
 6. Akordimi i çipit Daewoo Nexia
 7. Marrja e makinave në akordim Daipoo Espero, Daewoo Gentra, Zaz Sens dhe Lanos
 8. Pse e rekomandojmë TuningBox?

Daewoo - një ekskursion në historinë e kompanisë  Daewoo është kompania më e madhe financiare dhe industriale e cila u shfaq nën emrin Daewoo Industrial në 1967

Daewoo - një ekskursion në historinë e kompanisë

Daewoo është kompania më e madhe financiare dhe industriale e cila u shfaq nën emrin Daewoo Industrial në 1967. Si një korporatë e vetme, Daewoo ka prodhuar produkte makineri që nga viti 1999. Vendndodhja e selisë në Republikën e Koresë. Aktualisht, kompania ka disa sektorë të veçantë, secila prej të cilave është e angazhuar në prodhim individual. Një nga këto grupe përfshin Daewoo Motor, i cili është i specializuar në zhvillimin e automjeteve të pasagjerëve.

Farë është azhurnimi i motorit?

Modernizimi ose përmirësimi i motorit është një proces që synon të rrisë fuqinë e motorit dhe kontrollin e sistemeve të kontrollit dhe injektimit. Falë modernizimit, konsumi i karburantit mund të zvogëlohet kur udhëtoni, sensorët, të cilët janë përgjegjës për monitorimin e oksigjenit në përzierjen e djegshme, janë fikur. Përditësimi i motorit, domethënë akordimi i çipit, gjithashtu siguron një ulje të temperaturës në të cilën sistemi i ftohjes së motorit ndizet automatikisht, kështu që motori nuk do të nxehet dhe, në përputhje me rrethanat, nuk do të ndodhë "prizë". Akordimi i "zemrës" së veturave mund të jetë në mënyra të ndryshme, prej të cilave ekzistojnë edhe opsione të pranueshme dhe ato radikale që as profesionistët dhe as amatorët nuk këshillojnë të bëjnë.

Akordimi i zemrës së veturave mund të jetë në mënyra të ndryshme, prej të cilave ekzistojnë edhe opsione të pranueshme dhe ato radikale që as profesionistët dhe as amatorët nuk këshillojnë të bëjnë

Opsione për akordimin e motorit


 • Kryeni firmware kompjuteri në bord - ECU (vetëm për ato modele të makinave që janë të pajisura me një sistem kompleks kontrolli - një kompjuter).
 • Vendosni modulin e optimizimit - për shembull, Akordimi i boksit (paraqitur në të majtë).
 • Zëvendësoni disa pjesë të motorit.
 • Zëvendësoni plotësisht turbinën standarde të gazit të motorit.

Duhet të theksohet se dy opsionet e fundit janë metoda radikale për të përmirësuar makinën dhe është më mirë të mos drejtoheni tek ato!

Rëndësia e makinave për akordim të çipit të produktit Daewoo

Rëndësia e makinave për akordim të çipit të produktit Daewoo

 • Akordimi i çipit Daewoo Matiz
 • Akordimi i çipave Lanos
 • Akordim Nexia Chip
 • Akordimi i çipit Zaz Sens
 • Chip Tuning Daewoo Jentr
 • Akordimi i çipit Daewoo Espero

Akordimi i çipit Daewoo Matiz  Akordimi i çipave Lanos  Akordim Nexia Chip  Akordimi i çipit Zaz Sens  Chip Tuning Daewoo Jentr  Akordimi i çipit Daewoo Espero

Marrja e akordimit të çipit Daewoo Matiz

Makinat Daewoo Matiz mund të akordohen duke riprogramuar, si dhe duke instaluar një modul të kompanive të njohura. Akordimi i çipit Matiz - një përmirësim i motorit, fikja e sensorëve për monitorimin e oksigjenit. Akordimi garanton kapërcimin e shpejtë, fillon të mprehtë dhe eliminon problemin me "prizën" e motorit. Vlen të përmendet se nëse vendosni të bëni akordimin e motorit Matiz, atëherë nuk duhet ta përmirësoni në mënyrë drastike motorin, por ta rritni fuqinë e tij për jo më shumë se 30-35%. Kjo është përqindja optimale për përmirësim, sepse motori nuk lodhet dhe të gjitha sistemet funksionojnë në mënyrë të qëndrueshme, veçanërisht sistemi i injektimit. Në lidhje me nevojën për të instaluar saktësisht akordimin e çipit, mund të lexoni në artikull " Gjithcka rreth akordimit të çipave ".

Akordimi i çipit Daewoo Nexia

Në mënyrë që të bëni akordimin e çipit Nexia, fillimisht duhet të kontrolloni programin e rregullt ECU, nëse zgjidhni metodën e riprogramimit të tij. Bazuar në atë lloj programi që derdhet në kompjuterin e makinës, dhe përcaktohet se cili program do të prodhojë akordimin e çipit Daewoo Nexia. Gjithashtu, vlen të përmendet se akordimi i çipit të Deo Nexia mund të prodhohet me anë të një mikrokaku, i cili optimizon, rikonfiguron pulset e dhëna në sistemin e injektimit, duke rritur kështu fuqinë në 20-25% dhe çift rrotullues në 20%. Eachdo motor akordues çipi Daewoo Nexia zvogëlon konsumin e karburantit deri në 10%, gjë që është shumë e rëndësishme. Kështu, pasi keni kaluar një herë, ju merrni një ekonomi të konsiderueshme të karburantit.

Marrja e makinave në akordim Daipoo Espero, Daewoo Gentra, Zaz Sens dhe Lanos

Akordimi i këtyre serive të makinave kryhet gjithashtu duke riprogramuar kompjuterin, si dhe duke instaluar modul i optimizmit . Ju zgjidhni vetë metodën e modernizimit, por vlen të përmendet se riprogramimi shumë i vështirë çon në veshin më të shpejtë të motorit. Për shembull, nëse keni Daewoo Gentra, është më mirë të bëni akordimin e çipave në atë mënyrë që rritja të mos kalojë 30-35%. Gjithashtu, nëse zgjidhni riprogramimin e kompjuterit, atëherë duhet të kontaktoni qendrat e çertifikuara të akordimit, të cilat do t'ju japin jo vetëm një garanci të plotë të cilësisë së punës së bërë, por gjithashtu ju ndihmojnë të mos humbni garancinë e fabrikës në motor.

Pse e rekomandojmë TuningBox?

Tuning Boxing është një modul ose çip optimizues që e vendosni vetë në makinë. Kjo pajisje mund të hiqet në çdo kohë. Moduli nuk riprogramon programin standard, por rregullon dhe kalibron pulset nga sistemi i kontrollit në pompë. Ju merrni me Akordimi i boksit rritja e fuqisë dhe çift rrotullues deri në 20-25% dhe ulje e konsumit për përzierje të djegshme, karburant deri në 10%. Kjo është mënyra më e sigurt për të azhurnuar shpejt motorin pa ndonjë pasojë negative.

Farë është azhurnimi i motorit?
Pse e rekomandojmë TuningBox?
© 2008 — 2012 offroad.net.ua . All rights reserved. by nucleart.net 2008