Vaj i rremë Lukoil - si ta dalloni origjinalin? Shenjat dalluese të falsifikimit! :: OILS-MARKET.RU - vajra motorike dhe të transmetimit, filtra, kimikate të automobilave

Përshëndetni të gjithë Në këtë artikull do të flasim për vajin e rremë Lukoil. Ka qenë prej kohësh mendimi se askush nuk e forcon vajin Lukoil, pasi është i lirë dhe askush nuk ka nevojë për të. Ky opinion na imponohet nga ata përreth jush që besojnë se çdo gjë në vend duhet patjetër të jetë me cilësi të ulët. Ky fenomen erdhi që nga vitet e 90-ta, kur vendi kishte kërkesa të mëdha për mallrat e importuara, dhe mallrat e vendit nuk u vlerësuan shumë. Në "vitet e pashëm" pothuajse çdo gjë ishte e falsifikuar. Krijuar kooperativa që vulosën produktet. Lukoil i naftës nuk është përjashtim. Megjithatë, që atëherë kompania ka punuar shumë mirë në cilësinë e produkteve të saj. Unë nuk mund të vërehet fakti se produktet e Lukoil sot kanë një nga mbrojtjet më të avancuara kundër fakes. Ju ende pyes veten pse Lukoil vaj nuk falsifikoj? Pastaj le të fillojmë!


1. Mbulimi. Çdo kuti Lukoil është e pajisur me një tapë kombinimi, e cila është bërë me plastikë me cilësi të lartë dhe ka futje prej gome të trashë. Kjo nuk është një plastike e thjeshtë që mund të formohet duke përdorur moulds konvencionale. Prodhimi i kapakëve të tillë pa pajisjen e duhur është në thelb e pamundur.


Çdo mbulesë është e pajisur me një unazë mbrojtëse, e cila lehtësisht del nga hapja e kutisë

Çdo mbulesë është e pajisur me një unazë mbrojtëse, e cila lehtësisht del nga hapja e kutisë. Përveç kësaj, nën kapakun ekziston një insert i mbyllshëm i nxehtësisë prej alumini.
2. Kanisteri. Enë është bërë prej plastike me tre shtresa. Kjo mund të vërehet lehtë pas hapjes së kutisë. Të gjitha shtresat janë të ndryshme nga njëri-tjetri dhe janë të ndara në të jashtme, të brendshme dhe të mesme. Si në rastin e parë, prodhimi i një kutie të tillë kërkon pajisje me saktësi të lartë dhe materiale të papërpunuara me cilësi të lartë, të cilat thjesht nuk janë në dispozicion të pajisjeve të naftës.

3. Etiketa. Etiketa në çdo kuti të vajit origjinal Lukoil është injektuar, dmth. Ajo aplikohet në kuti gjatë prodhimit të saj. Si rezultat, etiketa është një me kuti. Kjo teknologji eliminon plotësisht heqjen e skajeve të etiketës. Përveç kësaj, etiketat në myk janë më estetike sesa tradicionale në aspektin e operimit. Etiketat e tilla janë më pak të ndjeshëm ndaj UV dhe lagështisë, gjë që ju lejon të ruani prezantimin e kutisë për një kohë më të gjatë.

4. Qafa. Qafa e kutisë është vulosur me fletë alumini të posaçme, e cila eliminon rrjedhën e vajit kur ajo është e tiltuar.
5. Data e prodhimit dhe numri i serisë. Ky informacion zbatohet në kuti ekskluzivisht duke përdorur gdhendjen me lazer, në vend të një printeri lazer konvencional, siç bëjnë prodhuesit më të mëdhenj të lubrifikantëve.

6. Numri i renditjes unike. Ky informacion zbatohet në mënyrë të ngjashme në pjesën e prapme të kutisë.
7. Fundi individual i kutive , i cili përmban informacionin e mëposhtëm:

1 - Ecolabel, që do të thotë se paketimi mund të riciklohet.
2 - Etiketimi mjedisor që inkurajon përdoruesit që të pajtohen me rregulloret mjedisore.
3 - Përcaktimi i materialit nga i cili bëhet kutia.
4 - Muaji dhe viti i prodhimit të naftës.
5 - markë tregtare Lukoil.
6 - Numri i mykut në të cilin është bërë kutia.

Falë këtyre karakteristikave, lehtë mund të dalloni vajin Lukoil nga një rreme . Unë përsëris se sot vaji Lukoil është një nga vajrat më të mbrojtura nga një vepër e falsifikuar. Epo, së fundi, do të doja të them se 100% përgjigje në pyetjen: "si të dalloni një vaj të rreme Lukoil" ju mund të jepni vetëm një laborator kimik, i cili do të kryejë një analizë fiziko-kimike të naftës. Këta njerëz e dinë saktësisht se çfarë lloj vaji është i rremë dhe që është origjinale. Megjithatë, nëse e dini informacionin që ju thamë në artikullin më lart, atëherë me 80% do të jeni në gjendje të mbroni veten nga falsifikimi! Kjo është e gjitha, faleminderit për vëmendjen tuaj dhe bye! Deri në mbledhjet e reja në faqen tonë. Ndërkohë, ju rekomandojmë që të njiheni me artikujt tonë të tjerë:
Si të dalloni një vaj të rreme ZIK në shembullin e ZIC X9 LS 5W30 (më parë XQ LS 5W30)
Si për të dalluar një Elf naftës rreme?
Të gjitha artikujt Castrol (Castrol) - EDGE, Magnatec, GTX, etj.

Ju ende pyes veten pse Lukoil vaj nuk falsifikoj?
© 2008 — 2012 offroad.net.ua . All rights reserved. by nucleart.net 2008